Kategórie receptov
Nepečený čoko tart s tofu
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
5
Sacharidy na jednu porciu
61 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Tofu (2 ks) rozmixujeme so (sójovým) mliekom, javorovým sirupom alebo medom (100 ml) a kakaom.(1 PL). Pridáme rozpustenú čokoládu. Ovsené sušienky podrvíme, pridáme (kokosový) olej (1 PL). V prípade potreby pridáme (kokosový) olej, kým nemajú sušienky konzistenciu mokrého piesku.Vystelieme formu na tart a pridáme čokoládovú plnku. Na vrch pridíme čučoriedky a hotový tart dáme do chladničky približne na 4 hodiny alebo cez noc.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
70 g
Holandské kakao 100 g
30 g
Horká čokoláda 70% 80 g
100 g
Čučoriedky
125 g
Med včelí kvetový
100 g
Olej repkový
15 g
Gullón Bezgluténové sušienky s ovsom a pomarančom 180 g
250 g