Kategórie receptov
Raffaello
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
20
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Vanilkový puding uvaríme v 1 litri mlieka. Necháme ho trošku vychladnúť a ešte do teplého pridáme mletý kokos (200 g), mleté mandle (100 g), na múčku rozdrvené LIMKY, maslo a cukor. Premiešame a necháme asi 3 hodiny v chladničke.
Medzitým si v rúre opražíme mandle (100 g), rúru vyhrejeme na 180 stupňov a mandle v nej smažíme na plechu vystlanom papierom na pečenie asi 10 minút. Dávame pozor, aby nezačali hnednúť, pretože to môže ovplyvniť ich chuť.
Po troch hodinách z cesta tvarujeme guľky asi veľkosti vlašského orecha, do každej vtlačíme jednu opraženú mandľu a vytvarujeme peknú guľku, ktorú obalíme v mletom kokose.
Vytlačiť recept (PDF)
LIMKY –bezgluténové keksy vanilkové plnené 150 g
100 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
1000 g
Kokos strúhaný
300 g
Cukor múčka
200 g
Maslo
15 g
Puding aróma Vanilka bezgluténový 38 g
111 g