Kategórie receptov
Ovocna torta
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
43 g
Čas prípravy
35 minut

Postup prípravy
Z prísad (4 vajcia, 200 g práškového cukru, 200 g polohrubej múky, 1 balíček kypriaceho prášku, 1 balíček vanilínového cukru, 1 lyžica kakaa, 1 dl mlieka, 1 dl oleja) vymiešame cesto a dáme upiecť na plech. Pripravíme si plnku: smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovým cukrom, primiešame kyslú smotanu a zmes natrieme na vychladený korpus. Ozdobiť môžeme rôznym ovocím. Nakoniec dáme do 2,5 dl vody želatínu a varíme ju 1 minútu. Po odstavení miešame asi 2 minúty a potom ju nalejeme na plnku.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
KAKAO TMAVÉ LIANA EXCLUSIVE 100 g
15 g
Bezgluténová múka PROMIX®-Beta 1000 g
200 g
Jahody
200 g
Cukor múčka
200 g
Olej repkový
100 g
Vajcia
200 g
Vanilkový cukor
24 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
12 g
Želatína potravinárska 20 g
20 g
RAJO Laktofree smotana na šľahanie 30% 200 ml
250 g