Kategórie receptov
Hrozienkovo vanilkový koláč
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
67 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Maslo (250 g) vymiešame s cukrom a 4 žĺtkami, pridáme tvaroh a detskú krupicu s práškom do pečiva (4 PL). Vymiešame dotuha sneh zo 4 bielkov a zľahka ho pridáme do tvarohovej zmesi. Cesto vylejeme na vymastený plech, poukladáme naň vykôstkované ovocie (slivky, ringloty). Pečieme asi 40 minút vo vyhriatej rúre.
Vytlačiť recept (PDF)KRUPICA bezgluténová 500 g
400 g
BABIČKA Tvaroh tučný 250 g
1000 g
Cukor kryštál
30 g
Hrozienka
50 g
Vajcia
200 g
Slivky
250 g
Vanilkový cukor
30 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
40 g