Kategórie receptov
Ovocná bublanina
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
12
Sacharidy na jednu porciu
64 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z uvedených surovín (330 g jogurtu, 2 jogurtové tégliky polohrubej múky, 1 téglik cukru, 2 vajcia, 1 balíček kypriaceho prášku, ľubovoľné ovocie čerstvé alebo kompótované) dôkladne vymiešame cesto, vylejeme na vymastený plech a posypeme ovocím, ktoré sme predtým obalili v múke (aby nekleslo na dno). Ak použijeme kompótové, musíme ho nechať dobre odkvapkať. V miske dobre rozmiešame suroviny na drobce (100 g hladkej múky 100 g rastlinného masla 100 g cukru), poypeme povrch bublaniny a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Vytlačiť recept (PDF)JIZERKA-bezlepková zmes univerzálna 1000 g
500 g
Čerešne
200 g
Cukor kryštál
300 g
Vajcia
100 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
12 g
BABIČKA Maslo 250 g
100 g