Kategórie receptov
Panettone
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
53 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Najskôr zmiešame tekuté prísady (voda, margarín, 3 vajcia), potom pridáme suché prísady (múky, cukor, vanilka) okrem ovocia, a nakoniec droždie. Aby sme zabránili zafarbeniu cesta, ovocie (sultánky naložené pol hodiny v rumom) a kandizované ovocie naložené pol hodiny v rumom) pridáme až po vymiesení cesta, akonáhle má jednoliatu konzistenciu.
Vytlačiť recept (PDF)Droždie 42 g
10 g
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
250 g
Pitná voda nesýtená
200 g
Cukor kryštál
140 g
Hrozienka
100 g
Vajcia
150 g
Vanilkový struk
0.5 g