Kategórie receptov
Pudingové rezy
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
32 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Všetky suroviny na cesto zmiešame a dáme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme v rúre na 220 stupňov C asi 30 minút. Vychladený korpus potrieme džemom a poukladáme naň čerstvé alebo kompótované ovocie, ktoré máme radi. Zalejeme pudingovou želatínou, ktorú sme si pripravili prevarením 250 ml šťavy z ovocia, pudingového prášku a trochy cukru. Dáme stuhnúť do chladu.
Vytlačiť recept (PDF)
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
200 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
250 g
Jahody
300 g
Cukor kryštál
70 g
Olej repkový
50 g
Vanilkový cukor
20 g
Škorica mletá
3 g
Puding aróma Vanilka bezgluténový 38 g
37 g
Sóda bikarbóna 15 g
6 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
3 g