Kategórie receptov
Zasnežený kefírový koláč
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
83 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V miske zmixujeme všetky suroviny na cesto (múka, cukor, kakao, vajcia, olej, kefír, prášok do pečiva), ktoré vylejeme na pekáč predtým vymastený maslom a vysypaný múkou PROMIX PK. Pečieme pri 160°C cca 40 minút. Po upečení necháme vychladnúť. Polevu pripravíme zmiešaním práškového cukru, 2 PL citrónovej šťavy a 4 PL horúcej vody, natrieme na múčnik a posypeme kokosom. Necháme pri izbovej teplote zaschnúť, nakrájame na rezy a môžeme podávať.
Vytlačiť recept (PDF)Bezgluténová múka PROMIX®-PK špeciál 1000 g
200 g
Holandské kakao 100 g
10 g
BABIČKA Kefír 3,3% 950 g
250 g
Citróny
10 g
Kokos strúhaný
50 g
Pitná voda nesýtená
40 g
Cukor múčka
150 g
Cukor kryštál
150 g
Olej slnečnicový
100 g
Vajcia
100 g