Kategórie receptov
Rozprávková torta
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
23 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z bielkov (4 ks) ušľaháme tuhý sneh, do ktorého postupne pridáme žĺtky (4 ks), kryštálový cukor (3 PL), múku(2 PL a kakao (2 PL). Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy vysypanej strúhankou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Plnka: Deň dopredu uvaríme šľahačkové smotany(500 ML) s lyžicou kakaa a kryštálovým cukrom (2 PL). Dáme do chladničky a na druhý deň vyšľaháme na hustý krém, ktorý natrieme na vychladnutý korpus. Polejeme čokoládovou polevou (čokoláda (100 g) s máslom (2) g) a ozdobíme nahrubo nastrúhanou čokoládou.
Vytlačiť recept (PDF)JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
40 g
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
15 g
Holandské kakao 100 g
45 g
Horká čokoláda 70% 80 g
140 g
Cukor kryštál
80 g
Vajcia
200 g
BABIČKA Maslo 250 g
30 g
RAJO Vegan topping dezert 200 ml
200 g