Kategórie receptov
Viedenské mandľové rožteky
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
30
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Mandle namelieme. Všetky suroviny zmiešame dohromady na hladké cesto. Necháme stuhnúť v chladničke cez noc. Potom vytvarujeme rožteky a pečieme na 170 stupňov Celzia na programe horné-dolné pečenie doružova. Upečené horúce rožteky obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.
Vytlačiť recept (PDF)
Ryžová múka 200 g
120 g
Citróny
2 g
Cukor múčka
150 g
Cukor kryštál
60 g
Vajcia
56 g
Maslo
180 g
Vanilkový cukor
40 g
Pohánková múka hladká 500 g
120 g