Kategórie receptov
Bravčová panenka s parmezánom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Panenku zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Sprudka opečieme na olej. Panenku si dáme nabok a do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú orestujeme. Na opečenú cibuľu pridáme panenku a necháme niekoľko minút dusiť. Pridáme bazalku a smotanu na varenie. Omáčka by mala zľahka zhustnúť, ak by ste ju chceli ešte hustejšiu, môžete pridať múku. Nakoniec pridáme nastrúhaný parmezán a podávame.
Vytlačiť recept (PDF)Bezlepková múka Nomix 500 g
20 g
Cibuľa voľná
50 g
Bazalka čerstvá
4 g
Bravčová panenka
400 g
Parmezán
30 g
Olej slnečnicový
15 g
Mleté čierne korenie
2 g
Smotana na šľahanie
125 g