Kategórie receptov
Bravčové karé s bylinkovým maslom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
17 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Bravčové karé nakrájame na prúžky. Orestujeme na masle a vyberieme. Potom orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme (mrazenú) kukuricu, do zmesi vrátime orestované mäso a dochutíme bylinkový maslom, soľou, korením a nakoniec vmiešame posekanú petržlenovú vňať. Bylinkové maslo: maslo necháme zmäknúť, potom ho vyšľaháme, pridáme najemno nasekané bylinky (tymian, rozmarín, petržlenovú vňať), dobre premiešame, dáme do potravinárskej fólie a necháme vychladiť v chladničke. Zmes servírujeme zamiešanú s nelúpanými zemiačikmi a plátkom bylinkového masla.
Vytlačiť recept (PDF)Cibuľa voľná
100 g
Muškátový orech celý
0.2 g
Bravčová pečienka
180 g
Mleté čierne korenie
0.5 g
Tymián
4 g
Rozmarín
4 g
Petržlenová vňať
4 g
Kukurica
100 g
BABIČKA Maslo 250 g
60 g