Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Bravčové výpečky

Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
90 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Bôčik nakrájame na kúsky, osolíme, okoreníme, premiešame s nakrájanou cibuľou, rozotretým cesnakom a vložíme do pekáča. Počas pečenia občas zamiešame a dbáme na to, aby sa cibuľa nepripálila. Dozlatista upečené mäso vyberieme z pekáča a zalejeme precedeným vypečeným tukom.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
80 g
Cibuľa voľná
Cibuľa voľná
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (20g)
Sacharidy 9,4g 1,9g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,3g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 35Kj
Bez lepku Bez lepku
Cesnak
12 g
Cesnak
Cesnak
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (3g)
Sacharidy 28g 0,8g
Cukry
Proteiny 1,8g 0,1g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 2,1g 0,1g
Energie 494Kj 15Kj
Bez lepku Bez lepku
Bravčový bôčik
500 g
Bravčový bôčik
Bravčový bôčik
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (125g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 10g 13g
Tuky 53g 66g
Vláknina 0g 0g
Energie 2133Kj 2666Kj
Bez lepku Bez lepku
Mleté čierne korenie
4 g
Mleté čierne korenie
Mleté čierne korenie
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 63g 0,6g
Cukry 0g 0g
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 8,5g 0,1g
Vláknina 0g 0g
Energie 1570Kj 16Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
6 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku