Kategórie receptov
Bravčové závitky s kapustou
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rezne (8 rezňov z vykosteného bravčového karé) vyklepeme, osolíme a okoreníme. Na každý dáme surovú kyslú kapustu a skrútime. Závitky previažeme niťou alebo upevníme špajdľou či ihlou. Ukladáme ich do vymasteného pekáča, kde ešte nasypeme vrstvu kyslej kapusty. Počas pečenia podlievame vodou a nakoniec polejeme jogurtom. Podávame s knedľou.
Vytlačiť recept (PDF)Bravčové mäso (kotlety)
1600 g
Olej slnečnicový
40 g
Mleté čierne korenie
2 g
Kyslá kapusta
600 g
Jedlá soľ
3 g