Kategórie receptov
Katov šľah
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a na oleji orestujeme takmer domäkka. Pridáme nakrájanú cibuľu, necháme zosklovatieť, vložíme nakrájané uhorky a kapie, rozsekané feferónky, kečup a niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky. Necháme krátko podusiť.
Vytlačiť recept (PDF)
Bio ketchup 530 g
100 g
Cibuľa voľná
150 g
Uhorka hadovka
100 g
Paprika červená chilli
10 g
Kapie červená
100 g
Bravčové stehno bez kosti
750 g
Olej repkový
20 g
Mleté čierne korenie
4 g
Beraní rohy
50 g