Kategórie receptov
Pivný ovar z bôčika
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Bôčik umyjeme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom a necháme na noc v chladničke. Do väčšieho hrnca dáme mäso, zalejeme 3 pollitrami piva, dolejeme vodou, aby bolo mäso zakryté a pozvoľna pomaly varíme cca 2 hodinky, kým nie je mäsko mäkké. K mäsu pridáme soľ, čierne korenie a bobkový list a 10 strúčikov cesnaku vcelku.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepkový ležiak 0,5 l
1500 g
Cesnak
8 g
Bravčový bôčik
1000 g
Mleté čierne korenie
4 g
Bobkový list
0.8 g