Kategórie receptov
Bibimbap
Počet ingrediencií
14
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V dostatočnom množstve osolenej vody uvarte ryžu SOS Jasmine. Sceďte, nechajte odkvapkať a odstáť. 2 – Mäso, papriky a pór nakrájajte na kocky. Fazuľky umyte. 3 – Do rozohriatej wok panvice pridajte zeleninu a pražte na silnom plameni. Pridajte okorenené mäso a pražte ďalej. Na zahustenie pridajte jemno rozšľahané vajíčka (4 ks) a premiešajte. Nakoniec pridajte ryžu, saké alebo víno, sójovú a chilli omáčku. 4 – Znížte plameň a miešajte, pokiaľ sa voda nevyparí. Odstavte z ohňa a pridajte (sezamový) olej, všetko dobre premiešajte a môžete podávať
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
300 g
Paprika červená
80 g
Paprika zelená
80 g
Pór
100 g
Paprika červená chilli
10 g
Hovädzie zadné
400 g
Olej slnečnicový
20 g
Vajcia
200 g
Mleté čierne korenie
1 g
Sójová omáčka
70 g
Zelené fazuľové struky
70 g
Chardonnay neskorý zber víno polosuché biele
40 g
Jedlá soľ
2 g