Kategórie receptov
Hovädzí stroganov
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Mäso nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme. Mäso opečieme na oleji, pridáme nakrájanú cibuľu, spolu krátko podusíme, prisypeme múku, za stáleho miešania mäso osmažíme a mierne podlejeme vodou. Potom pridáme pretlak, smotanu, maslo a citrónovú šťavu a premiešame. Zmes dosolíme podľa potreby a podusíme.
Vytlačiť recept (PDF)
JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
16 g
Paradajkový pretlak 200 g
20 g
Cibuľa voľná
60 g
Citróny
20 g
Pitná voda nesýtená
160 g
Olej repkový
40 g
Mleté čierne korenie
1 g
Smotana na šľahanie
80 g
Maslo
20 g
Hovädzie predné
400 g