Kategórie receptov
Ázijská firecracker ryža so šampiňónmi a kuracím mäsom
Počet ingrediencií
15
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu uvarte podľa návodu na obale. Na panvici na oleji orestujte cesnak, zázvor, čili papričku a ryžu vmiešajte do panvice. Na druhej panvici na oleji osmažte nakrájané kuracie prsia, pridajte kúsok zázvoru, 100 g šampiňónov a žltú papriku. Restujte 3 – 4 minúty. Do tejto zmesi primiešajte ryžovú zmes, pridajte sójovú omáčku. Dôkladne premiešajte a podávajte posypané jarnou cibuľkou.
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
350 g
Paprika červená
100 g
Cesnak
2 g
Zázvor čerstvý
10 g
Paprika červená chilli
15 g
Cibuľka jarná
40 g
Kuracie mäso
400 g
Šampiňóny záhradné
100 g
Med včelí kvetový
10 g
Olej slnečnicový
15 g
Mleté čierne korenie
1 g
Ocot
10 g
Sójová omáčka
40 g
Paprika sladká mletá
12 g