Kategórie receptov
Kurací rezen bez tuku
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Prsia nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a potrieme horčicou. Do panvice dáme variť vodu s bujónom. Keď začne voda vrieť, vložíme do nej rezne a dusíme domäkka. Potom ich vyberieme, poukladáme na taniere a horúce posypeme syrom, aby sa rozpustil. Do zvyšného vývaru vložíme šunkovú salámu nakrájanú na tenké štvorce, zahustíme jogurtom a necháme zovrieť. Rezne prelejeme omáčkou. Podávame s opekanými alebo varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)DŽIUGAS strúhaný 100 g, 12 mesiacov
30 g
Horčica plnotučná 450 g
20 g
Hustopečská pečeňovka
60 g
Kuracie mäso
300 g
Jedlá soľ
3 g
Natur slepačí bujón 60 g
5 g