Kategórie receptov
Ryža s vyprážanými kuracími prsiami
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu uvarte podľa inštrukcií na obale. Na panvici s olejom orestujte osolené a okorenené kuracie prsia. Keď budú hotové, nakrájajte ich na stredné kúsky. Na tej istej panvici orestujte na jemno nasekaný cesnak (2 strúčiky) a strúhaný zázvor (1 ČL). Potom pridajte mrvku nakrájanú na spôsob julienne, čili korenie a soľ. Duste 2 – 3 minúty. Pridajte ryžu spolu s kuracím mäsom a duste 3 minúty, dochuťte sójovou omáčkou (4 PL). Premiešajte a ozdobte kešu orieškami.
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
300 g
Mrkva
80 g
Cibuľa voľná
40 g
Cesnak
5 g
Zázvor čerstvý
6 g
Paprika červená chilli
10 g
Kuracie mäso
400 g
Olivový olej
20 g
Mleté čierne korenie
1 g
Sójová omáčka
50 g
Mandle jadrá
20 g