Kategórie receptov
Veľkonočná nádievka
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
32 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Bagety nakrájame na kocky a zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali 2 vajcia. Necháme chvíľu odležať, dokiaľ bagety nasajú tekutinu. Primiešame slaninku a pridáme soľ, korenie a majoránku. Zmesou naplníme zapekaciu misu, ktorú sme najprv vymastili maslom. Pečieme v trúbe pri teplote 200 °C cca 30 minut do zlatista.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
200 g
Váhalova slanina
100 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
1.5 g
Majoránka sušená
5 g
Jedlá soľ
3 g