Kategórie receptov
Guláš po poľovnícky
Počet ingrediencií
14
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
90 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Slaninu roztavíme na panvici, pridáme cibuľku a osmažíme. Prisypeme sladkú mletú papriku, pridáme paradajkový pretlak a na kocky nakrájané mäso zo zveriny. Osolíme, okoreníme, posypeme rascou a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme múku, prilejeme vývar a dusíme domäkka. Pridáme nakrájané čerstvé huby, prelisovaný cesnak a majorán. Pridáme ešte pokrájanú petržlenovú vňať.
Vytlačiť recept (PDF)
Ryžová múka 200 g
20 g
Paradajkový pretlak 200 g
20 g
Váhalova slanina
20 g
Cibuľa voľná
20 g
Cesnak
10 g
Mleté čierne korenie
2 g
Petržlenová vňať
2 g
Rasca
2 g
Majoránka sušená
2 g
Paprika sladká mletá
5 g
Huby čerstvé
200 g
Hovädzí bujón
12 g
Jedlá soľ
4 g