Kategórie receptov
Bravčové rizoto so syrom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Bravčové mäso nakrájame na drobné kúsky. Na oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, zľahka osmažíme, dochutíme soľou a čiernym korením a za občasného miešania krátko podusíme. Potom pridáme lečo, opäť podusíme, pridáme uvarenú ryžu, vodu, pozvoľna povaríme, prikryjeme a dusíme domäkka. Hotové rizoto posypeme strúhaným syrom.
Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
320 g
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
80 g
Cibuľa voľná
120 g
Pitná voda nesýtená
480 g
Bravčové pliecko
480 g
Olej repkový
40 g
Mleté čierne korenie
1 g
Zeleninové lečo
120 g