Kategórie receptov
Rizoto s hríbami
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
14 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu si umyjeme a dáme variť do vody, dáme asi 1,5l vody osolenej, potom vodu scedíme. Na panvici si na oleji popražíme pór a potom pridáme odstáte hríby vo vode najmenej 1 hodinu. Riadne udusíme, môžeme trochu podliať, potom pridáme všetky koreniny a zmiešame spolu s ryžou a môžeme podávať. Polejeme ostrou omáčkou.
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
300 g
Pór
60 g
Olivový olej
36 g
Hríb smrekový sušené huby
40 g
Mleté čierne korenie
3 g
Petržlenová vňať
2 g
Majoránka sušená
2 g
Solčanka s morskou soľou 200 g
10 g