Kategórie receptov
Vianočná kapustnica z údeného tofu
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
32 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Sušené hríby zalejeme vodou. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mletú papriku, kyslú kapustu, na kocky nakrájané zemiaky a rascu. Zalejeme vývarom a pridáme koreniny a namočené hríby s vodou. Varíme do mäkka asi 25 minút. Potom pridáme na malé kocky pokrájané tofu údené a sušené slivky. Povaríme a dochutíme.
Vytlačiť recept (PDF)Zemiaky
200 g
Cibuľa voľná
80 g
Pitná voda nesýtená
2000 g
Hríb smrekový sušené huby
100 g
Olej repkový
5 g
Slivky sušené vykôstkované
50 g
Kyslá kapusta
300 g
Paprika sladká mletá
6 g
Nové korenie
1 g
Natur zeleninový bujón 60 g
20 g
Mletá rasca 25 g
5 g