Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Karfiolová polievka

Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Karfiol umyjeme a rozoberieme na ružičky. Sparenú ryžu nalejeme do litra vriacej vody a asi 10 minút povaríme. Pridáme karfiol, polievkové korenie, bujón a povaríme domäkka. Hotovú polievku dochutíme mliekom, petržlenovou vňaťou a dosolíme.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
30 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
200 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
Výrobca
SAHNEBÖHM Bratislava, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 4,9g 2,5g
Cukry 4,9g 2,5g
Proteiny 3,3g 1,7g
Tuky 1,5g 0,8g
Vláknina
Energie 195Kj 98Kj
Bez lepku Bez lepku
Karfiol
300 g
Karfiol
Karfiol
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (75g)
Sacharidy 4,9g 3,7g
Cukry
Proteiny 2,4g 1,8g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 117Kj 88Kj
Bez lepku Bez lepku
Petržlenová vňať
4 g
Petržlenová vňať
Petržlenová vňať
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 9g 0,1g
Cukry
Proteiny 3,7g 0g
Tuky 1g 0g
Vláknina
Energie 230Kj 2Kj
Bez lepku Bez lepku
Zeleninový bujón
10 g
Zeleninový bujón
Zeleninový bujón
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2.5g)
Sacharidy 6,4g 0,2g
Cukry 5,2g 0,1g
Proteiny 2,3g 0,1g
Tuky 9,3g 0,2g
Vláknina 1,1g 0g
Energie 494Kj 12Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
4 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku