Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Polievka z ružičkového kelu

Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
40 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Ružičky kelu očistíme, hlúb nastrúhame. Nakrájaný pór na rezančeky osmažíme na oleji. Zalejeme vodou, privedieme do varu a vložíme ružičkový kel. Varíme do polomäkka, pridáme ryžu, korenie a dovaríme. Dochutíme soľou a petržlenovou vňaťou.

 

Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
20 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Pór
100 g
Pór
Pór
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (25g)
Sacharidy 9,4g 2,4g
Cukry
Proteiny 1,8g 0,5g
Tuky 0,2g 0,1g
Vláknina
Energie 184Kj 46Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej slnečnicový
30 g
Olej slnečnicový
Olej slnečnicový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (7.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 6,9g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 255Kj
Bez lepku Bez lepku
Petržlenová vňať
4 g
Petržlenová vňať
Petržlenová vňať
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 9g 0,1g
Cukry
Proteiny 3,7g 0g
Tuky 1g 0g
Vláknina
Energie 230Kj 2Kj
Bez lepku Bez lepku
Kel
200 g
Kel
Kel
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 7,8g 3,9g
Cukry
Proteiny 3,3g 1,7g
Tuky 0,6g 0,3g
Vláknina
Energie 193Kj 97Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
3 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (0.75g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku