Kategórie receptov
Vidiecka polievka
Počet ingrediencií
16
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
53 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Najemno nasekáme cibuľu, zeler, mrkvy, pór a bazalku. Vložíme ich do hrnca s olivovým olejom a niekoľko minút pražíme. Potom pridáme paradajkový pretlak, na kocky nakrájaný zemiak a cukinu, majorán, niekoľko celých fazúľ, zvyšok roztlačených fazúľ a vývar. Osolíme a okoreníme, znížime plameň a necháme variť asi 20 minút. Nakoniec do hrnca pridáme cestoviny a varíme podľa uvedenia na ich obale. Polievku podávame horúcu.
Vytlačiť recept (PDF)PROCEL® - štandardné bezgluténové cestoviny 250 g
120 g
Paradajkový pretlak 200 g
36 g
Zemiaky
100 g
Mrkva
150 g
Cibuľa voľná
30 g
Cuketa
150 g
Pór
150 g
Zeler
60 g
Bazalka čerstvá
2 g
Olivový olej
25 g
Pitná voda nesýtená
2000 g
Mleté čierne korenie
2 g
Majoránka sušená
1 g
Zeleninový bujón
22 g
Fazuľa červené v sladkokyslom náleve
300 g