Kategórie receptov
Arašídové máslo
Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
10 g
Čas prípravy
15 minut

Postup prípravy
Arašidy (balenie) na plechu dáme na chvíľku do rúry na 200 °C, kým nechytia farbu a neprevoňajú kuchyňu. Pozor aby sa nespálili. Po vychladnutí ich dáme do mixéra a mixujeme, mixujeme, mixujeme, čím viac, tým lepšie. Potom pridáme 2 lyžice Ramy s maslom, soľ a lyžicu medu. Opäť mixujeme na hladkú kašu. Ak je to potrebné, pridáme ešte lyžicu ramy. Ak sa maslo bude zdať málo sladké, dodáme med. Arašidové maslo je skvelé nie len na chlieb, ale aj na sladké pečivo
Vytlačiť recept (PDF)Med včelí kvetový
20 g
Arašidy nesolené
200 g
Jedlá soľ
3 g