Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Varená ryža

Počet ingrediencií
2
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
0 g
Čas prípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Ryža jeden diel, voda dva diely. Priviesť do bodu varu, prikryté pokrievkou, potom platničku vypnúť a nechať 25 minút. Pokrievku nikdy nezdvihnúť. Ak po tomto čase nie je ryža dostatočne mäkká, môžete pridať 1 lyžicu vody a opäť priviesť do varu a vypnúť, ponechať prikryté 5 minút. Ryža je perfektne uvarená, neprilepená k hrncu a ušetríte tepelnú energiu.

 

Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
125 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g
AT Jazmínová ryža 1 000 g

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Jedlá soľ
3 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku