Kategórie receptov
Bylinková makrela
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Makrely (4 ks) osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou (1 šálka), worchestrovou omáčkou. Necháme ich 30 minúť marinovať. Do vnútra ryby dáme posekanú vnať. Olej (1 šálka), cesnak pretlačený so soľou a všetky bylinky spolu vymiešame a potrieme nimi ryby. Ryby položíme na plech a dáme upiecť do rúry.
Vytlačiť recept (PDF)Cesnak
4 g
Citróny
200 g
Bazalka čerstvá
10 g
Olivový olej
200 g
Mleté čierne korenie
4 g
Tymián
10 g
Petržlenová vňať
4 g
Oregáno drvené
10 g
Makrela
800 g