Kategórie receptov
Chrumkavá veľkonočná treska
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rybie filety umyjeme, osušíme, podľa chuti osolíme a okoreníme. Obalíme v bielku a kukuričnej strúhanke. Takto pripravené porcie uložíme na plech, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie. Navrch každej porcie dáme malú lyžičku masla. Plech vložíme do vopred rozohriatej rúry. Pečieme pri teplote 200 °C približne 30 minút. Ako prílohu odporúčamé jemnú zemiakovú kašu a cherry paradajky.
Vytlačiť recept (PDF)Kukuričná strúhanka 200 g
30 g
Citróny
20 g
Treska chvostovú časť
400 g
Mleté čierne korenie
1 g
Bielok
31 g
Jedlá soľ
2 g