Kategórie receptov
Filé s cuketou
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rozmrazenú a osušenú rybu pokvapkáme citrónovou šťavou. Cuketu nakrájame na tenké plátky, ktoré vyprážame na masle asi 5 minút. Osolíme, okoreníme a okoreníme muškátovým orieškom (nastrúhaným). Podlejeme vínom a na strednej teplote povaríme asi 8 minút. Vo veľkej panvici rozohrejeme margarín a rybu v ňom sprudka osmažíme z oboch strán asi 2 minúty. Osolíme, okoreníme a upravíme na taniere s cuketou.
Vytlačiť recept (PDF)Cuketa
360 g
Citróny
25 g
Muškátový orech celý
0.5 g
Mleté čierne korenie
1 g
Chardonnay neskorý zber víno polosuché biele
100 g
BABIČKA Maslo 250 g
30 g
Jedlá soľ
2 g
Créme Bonjour 250 g
30 g