Kategórie receptov
Filé zapečené s bramborovou kaší
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
40 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Do vymasteného plechu vložíme 4 porcie osoleného a okoreneného filé. Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a poukladáme plátkovým syrom. Zemiaky nakrájame na kúsky a uvaríme v osolenej vode domäkka. Zemiaky roztlačíme a vmiešame k nim rozohriate maslo a mlieko. Do kaše zašľaháme vajcia (2 ks) a podľa chuti dosolíme. Zemiakovou kašou pokryjeme filé a pečieme v rúre pri 180 ° C cca 45 minút.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
200 g
Zemiaky
800 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
1.5 g
Petržlenová vňať
4 g
BABIČKA Maslo 250 g
80 g
Jedlá soľ
2 g
VIOLIFE Plátky s originálnou príchuťou 140 g
140 g