Kategórie receptov
Filety s citrónovou omáčkou
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
17 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Nasolené a okorenené filety sprudka opečieme na oleji z oboch strán a vyberieme. Na rovnakej panvici rozpustíme maslo, ktoré zmiešame s trochou vody alebo zeleninovým vývarom a citrónovou šťavou. Metličkou alebo vareškou rozmiešame do emulzie. Rybu vrátime do panvice a necháme pomaly „dôjsť“. Vo vriacej osolenej vode si sparíme cca 2 minúty (mrazený) hrášok, scedíme a podávame spoločne s rybou a citrónovou omáčkou.
Vytlačiť recept (PDF)Citróny
50 g
Pažítka
3 g
Sterilizovaný hrášok
800 g
Tymián
3 g
BABIČKA Maslo 250 g
100 g