Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Kapor na moravský spôsob

Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
1 g
Čas prípravy
45 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Porcie kapra osolíme a opečieme po oboch stranách na oleji. Vajcia rozšľaháme, pridáme nastrúhaný syr a nasekanú petržlenovú vňať. Kapra vložíme do zapekacej misy, zalejeme rozšľahanými vajcami a sprudka zapečieme v rúre.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
40 g
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
Výrobca
LEVICKÉ MLIEKÁRNE a.s.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 2,5g 0,3g
Cukry 0,5g 0,1g
Proteiny 25g 2,5g
Tuky 26g 2,6g
Vláknina
Energie 1411Kj 141Kj
Bez lepku Bez lepku
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
600 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (150g)
Sacharidy 0,1g 0,2g
Cukry
Proteiny 16g 24g
Tuky 4,2g 6,3g
Vláknina
Energie 444Kj 666Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej slnečnicový
40 g
Olej slnečnicový
Olej slnečnicový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 9,2g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 340Kj
Bez lepku Bez lepku
Vajcia
110 g
Vajcia
Vajcia
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (27.5g)
Sacharidy 0,1g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 13g 3,6g
Tuky 11g 3g
Vláknina 0g 0g
Energie 627Kj 172Kj
Bez lepku Bez lepku
Petržlenová vňať
4 g
Petržlenová vňať
Petržlenová vňať
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 9g 0,1g
Cukry
Proteiny 3,7g 0g
Tuky 1g 0g
Vláknina
Energie 230Kj 2Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
4 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku