Kategórie receptov
Kapor so zeleninou
Počet ingrediencií
16
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
16 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kapra nakrájame na asi 4 cm veľké kúsky a pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Očistíme pór a nakrájame na 2 cm veľké kúsky. Mrkvu nakrájame na tenké rezančeky, hrášok na šikmo. Olúpaný zázvor posekáme nadrobno. V panvici rozohrejeme olej a opečieme na ňom kúsky kapra zo všetkých strán asi 3 – 4 minúty. Potom ich vyberieme a dáme bokom. Do panvice vložíme nakrájanú zeleninu. Krátko opečieme a dochutíme sójovou omáčkou, octom a nadrveným korením. K zelenine vložíme rybu a krátko prehrejeme. Posypeme pažítkou.
Vytlačiť recept (PDF)
Mrkva
100 g
Pór
100 g
Citróny
20 g
Zázvor čerstvý
20 g
Pažítka
2 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
300 g
Olej repkový
10 g
Mleté čierne korenie
2 g
Ocot
10 g
Sójová omáčka
20 g
Škorica mletá
2 g
Klinček celý
1 g
Papriky mrazené
100 g
Badián
0.5 g
Fenikel
0.5 g