Kategórie receptov
Kapor v chrumkavom kabátiku
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
29 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rybie porcie pokvapkáme citrónom, nasolíme a posypeme rascou. Potom potrieme olivovým olejom, poprášime múkou a obalíme v kukuričnej strúhanke. Na plech dáme papier na pečenie, na ten položíme obalené porcie kapra a pečieme vo vyhriatej rúre. Otáčať nemusíme, upečie sa krásne do chrumkava po oboch stranách.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
50 g
Kukuričná strúhanka 200 g
100 g
Citróny
50 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
800 g
Olivový olej
20 g
Rasca
4 g