Kategórie receptov
Kapor v zázvorovo-cesnakovej marináde
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kúsky kapra naložíme do marinády z cesnaku, zázvoru, citrónovej šťavy, oleja a sójovej omáčky. Kúsky trošičku osolíme morskou soľou. Necháme marinovať najlepšie cez noc, minimálne však aspoň 2 hodiny. Pred smažením kapra posypeme celou rascou a smažíme na oleji a kúsku masla z oboch strán doružova.
Vytlačiť recept (PDF)
Cesnak
3 g
Citróny
20 g
Zázvor čerstvý
5 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
400 g
Olivový olej
20 g
Maslo
10 g
Rasca
2 g
Sójová omáčka
3 g