Kategórie receptov
Losos so zemiakovo-hrachovou kašou
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
42 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Opláchnutého lososa naukladáme do formy, osolíme, okoreníme a posypeme nasekanými bylinkami. Potrieme ho najemno nastrúhaným cesnakom, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľku a na koniec pokvapkáme olivovým olejom a posypeme najemno nastrúhanou mozarellou. Dáme piecť do rúry na 180 st. C na 20 minut. Kašu pripravíme z varených zemiakov. Pridáme k nim vopred namočený suchý hrach, osolíme a varíme do rozvarenia.
Vytlačiť recept (PDF)Zemiaky
250 g
Cibuľa voľná
30 g
Cesnak
3 g
Olivový olej
20 g
Losos
600 g
Mleté čierne korenie
2 g
Rozmarín
4 g
Petržlenová vňať
4 g
Rasca
3 g
Hrach zelený
200 g
Mozzarella
100 g