Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pstruh na masle

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
0 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Očisteného, vypitvaného pstruha nasekáme na porcie a necháme odkvapkať. Potom mierne osolíme, potrieme olejom a necháme v chlade krátko odležať. Rybu pečieme na rošte, v priebehu pečenia ju potierame zvyšným olejom. Po upečení pstruha ozdobíme maslom a podávame.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
600 g
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (150g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 19g 29g
Tuky 2,3g 3,5g
Vláknina
Energie 401Kj 602Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej repkový
32 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (8g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 7,4g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 271Kj
Bez lepku Bez lepku
Maslo
40 g
Maslo
Maslo
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0,8g 0,1g
Cukry 0,8g 0,1g
Proteiny 0,8g 0,1g
Tuky 82g 8,2g
Vláknina
Energie 3061Kj 306Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
5 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.25g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku