Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pstruh pečený na rasci

Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
1 g
Čas prípravy
60 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Rybu očistíme, vypitváme, opláchneme a nakrájame na porcie. Pridáme soľ, rascu a opečieme po oboch stranách na oleji. Dáme do rúry a dopečieme. Na rybu dáme maslo a hneď ako sa rozpustí, rybu podávame.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
600 g
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
Pstruh dúhový pitvaní s hlavou
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (150g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 19g 29g
Tuky 2,3g 3,5g
Vláknina
Energie 401Kj 602Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej repkový
40 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 9,2g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 339Kj
Bez lepku Bez lepku
Maslo
40 g
Maslo
Maslo
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0,8g 0,1g
Cukry 0,8g 0,1g
Proteiny 0,8g 0,1g
Tuky 82g 8,2g
Vláknina
Energie 3061Kj 306Kj
Bez lepku Bez lepku
Rasca
4 g
Rasca
Rasca
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 58g 0,6g
Cukry
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 13g 0,1g
Vláknina
Energie 1683Kj 17Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
8 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku