Kategórie receptov
Quinoa s morskými plodmi
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
52 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Mrkvu (2 malé mrkvy) a šalotky (4 ks) nakrájajte na malé kocky a smažte v olivovom oleji na miernom plameni. Pridajte cesnak (2 strúčiky) a smažte dozlatista. Pridajte smažené paradajky a nechajte odpariť prebytočnú vodu. Pridajte quinou a zalejte teplým vývarom (rybacieho). Varte 10 minút na strednom plameni a 5 minút nechajte odstáť. Nakoniec pridajte krevety (16 ks olúpaných) a mušle (16 ks), osoľte podľa chuti a podávajte.
Vytlačiť recept (PDF)Mrkva
80 g
Cibuľa voľná
120 g
Paradajky
100 g
Cesnak
5 g
Olivový olej
20 g
Krevety obielené
150 g
Pitná voda nesýtená
550 g
Mušle v oleji
150 g
Quinoa biela
280 g