Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Rybie prsty bezlepkové nemleté

Počet ingrediencií
2
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
0 g
Čas prípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

V rúre: hlboko mrazené rybie prsty pečieme v predhriatej rúre na hornom rošte na 220 °C (horný a spodný ohrev) alebo (cirkulačný vzduch: 200 °C) po dobu 13–15 minút na plechu vyloženom papierom na pečenie, do zlatohneda. 

Na panvici: v panvici rozohrejeme trochu tuku a vložíme doň hlboko mrazené rybie prsty. Rybie prsty vyprážame pri stredne vysokej teplote 3–4 minúty z každej strany do zlatohneda.

Vytlačiť recept (PDF)
Olej slnečnicový
40 g
Olej slnečnicový
Olej slnečnicový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (20g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 18g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 681Kj
Bez lepku Bez lepku
Nowaco rybie prsty bezlepkové nemleté 250 g
250 g
Nowaco rybie prsty bezlepkové nemleté 250 g
Nowaco rybie prsty bezlepkové nemleté 250 g
Výrobca
Bidfood Slovakia s.r.o. - Nowaco
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (125g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 15g 19g
Tuky 9,9g 12g
Vláknina 0g 0g
Energie 934Kj 1168Kj
Bez lepku Bez lepku