Kategórie receptov
Smažený kapor
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
39 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Očistenú a vypitvanú rybu umyjeme, osušíme a nakrájame na porcie v tvare podkovy, osolíme a potrieme korením. V hlbšej panvici zahrievame olej. Porcie obaľujeme najprv v hladkej múke, potom v rozšľahaných vajciach s mliekom a nakoniec v strúhanke. Smažíme zvoľna po oboch stranách dozlatista. Usmažené vyberieme a dáme odkvapkať do misy s obrúskami.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
40 g
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
250 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
800 g
Olej repkový
150 g
Vajcia
112 g