Kategórie receptov
Treska na slanine s cibuľou
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
4 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Tresku osolíme, okoreníme a rýchlo opečieme na oleji. Slaninu nakrájame na rezančeky, čiastočne roztavíme, pridáme na plátky nakrájanú cibuľu, mierne osmažíme, pridáme mletú papriku, necháme speniť a zastrekneme vodou. Zmes slaniny s cibuľou a paprikou pridáme k opečenej rybe a dusíme domäkka. Hotovú rybu zdobíme na rezančeky nakrájanou kapiou.
Vytlačiť recept (PDF)
Váhalova slanina
60 g
Cibuľa voľná
120 g
Kapie červená
60 g
Pitná voda nesýtená
80 g
Treska chvostovú časť
600 g
Olej slnečnicový
48 g
Mleté čierne korenie
2 g
Paprika sladká mletá
8 g