Kategórie receptov
Zemiakový šalát s avokádom a lososom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zemiaky olúpeme, prepolíme a 20 minút varíme vo vriacej osolenej vode. Scedíme a dôkladne osušíme. Kúsky avokáda pokvapkáme trochou limetkovej šťavy, aby nezhnedli, zvyšok šťavy zmiešame s majonézou, papričkou a koriandrom. Na servírovací tanier poukladáme zemiaky s lososom, posypeme jarnou cibuľkou a zalejeme majonézovým dresingom.
Vytlačiť recept (PDF)
Vegan Mayo 250 g
20 g
Zemiaky
250 g
Paprika červená chilli
5 g
Limetky
30 g
Cibuľka jarná
80 g
Údený losos plátky
160 g
Avokádo
150 g
Koriander čerstvý
5 g