Kategórie receptov
Čerstvý zeleninový šalát s tvrdým syrom
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zeleninu nakrájame na rovnako veľké kúsky. Vo vriacej vode povaríme zeleninu po dobu 5 minút a ihneď scedíme, vložíme do misy s vodu a ľadom, čím uchováme zeleninu šťavnatú a krásne farebnú. Usušenú zeleninu v mise zmiešame s olejmi a drvenými orechmi. Dochutíme soľou, čiernym mletým korením a dobre premiešame. Posypeme syrom a podávame.
Vytlačiť recept (PDF)
DŽIUGAS strúhaný 100 g, 12 mesiacov
50 g
Mrkva
160 g
Brokolica
500 g
Paprika červená
180 g
Vlašské orechy jadrá
20 g
Zeler stopkový
80 g
Mleté čierne korenie
0.5 g
Zelené fazuľové struky
100 g
Mandle jadrá
20 g
Jedlá soľ
1.5 g
Ľanový olej 250 ml
10 g