Kategórie receptov
Fazuľový šalát s tuniakom
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Fazuľu z konzervy zlejeme, prepláchneme vodou a necháme odkvapkať. Cibuľu olúpeme a pokrájame na kocky. Premiešame so soľou, saturejkou, čiernym korením, horčicou, balzamikom a šťavou z tuniaka. Pridáme olej. Oboje fazuľa, cibuľu a tuniaka zľahka premiešame a zalejeme pripravenou zálievkou. Šalát necháme odpočinúť. Listy šalátu umyjeme a odstredíme z nich vodu. Paradajky umyjeme a pokrájame na dieliky. Do misky vložíme diely šalátu a paradajky primiešame do fazuľového šalátu.
Vytlačiť recept (PDF)
Horčica plnotučná Kráľovská 350 g
10 g
Cibuľa voľná
40 g
Paradajky
100 g
Šalát hlávkový
40 g
Olivový olej
10 g
Mleté čierne korenie
1 g
Zelené fazuľové struky
300 g
Ocot Balsamico
10 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
150 g
Saturejka
1 g
Jedlá soľ
2 g